Företag - Albie
VÅR MEST POPULÄRA LADDBOX! - Charge Amps Halo 11 kW - Beställ

Laddlösning för ditt företag

Albie har kompletta laddlösningar för företag, kommuner och organisationer som vill erbjuda elbilsladdning till kunder, anställda och besökare.

Komplett laddlösning för företag, kommuner och fastigheter

Är ni på jakt efter en helhetslösning för laddning av elbilar på företaget eller i kommunen? Att erbjuda elbilsladdning på parkeringen höjer värdet på fastigheten och främjar ert hållbarhetsarbete. Det kan också generera extra inkomster. Med Albie får du marknadens modernaste laddlösningar som förenklar för anställda, kunder och besökare. Vår plattform ger dig full kontroll på dina laddstationer och marknadens mest attraktiva betaltjänster med full automatik. Klippt och skuret för dig och ditt företag.

Öppna upp för extra kosing

Tjäna extra pengar när dina laddstationer är lediga. Med vår app hittar fler användare till dina laddstationer.

Som i en liten ask

Vi installerar, monterar, lastbalanserar och kopplar upp laddboxarna, som såklart passar alla elbilar. Vi hjälper också till med rådgivning och utbildning.

Betalningslösning? Löser vi

Ni väljer själva hur ni vill ta betalt och låter användarna själva välja betalmedel. Smidigt till tusen.

Koll på kraftläget

Håll koll på försäljning, förbrukning och användning i realtid. Med GreenCharges app och laddportal har du alltid full kontroll.

Flexig laddning

Dina användare kan använda både app och RFID-kort för att identifiera sig. Betalningen sker på det sätt som passar dem bäst.

Effektiv effektvakt med dynamisk lastbalansering

Våra laddboxar har dynamisk lastbalansering vilket innebär att laddningseffekten anpassas automatiskt beroende på hur mycket el som finns tillgängligt i fastigheten.

Den el som blir ”över” går automatiskt till laddboxen. Ni utnyttjar fastighetens fulla kapacitet, minskar kostnader och får en rättvis fördelning av laddhastigheten för de elbilar som ska laddas. Alla som vill kan ladda samtidigt utan att överbelasta anläggningen, det ser effektvakten till.

Några av våra partners

Frågebatteriet

JA. Albies laddboxar passar alla elbilar.

  1. Att erbjuda möjlighet att ladda elbilen på jobbet eller vid kundbesök visar på engagemang och gör anställda och kunder och andra nöjda.
  2. Laddning på plats attraherar kunder genom att göra platsen synlig på publika laddkartor. Kunderna stannar längre och spenderar kanske mer på produkter och tjänster medan de väntar.
  3. Ni kan tjäna extra intäkter genom att ställa in laddavgifter för kunder och besökare som vill ladda sin elbil.
  4. Hållbarhet är viktigt för konsumenterna. Genom att erbjuda elbilsladdning förstärker ni företagets varumärke samtidigt som ni uppnår era hållbarhetsmål.
  5. Ligg steget före konkurrenterna och framtidssäkra ert företag genom att erbjuda elbilsladdning. Snart kommer alla företag med parkering att behöva installera laddstationer för att förbli relevanta och uppfylla kundernas behov.

I Sverige behöver vi utöka laddinfrastrukturen så att vi kan möta den allt större efterfrågan på elbilar. Därför finns det två olika bidrag från Naturvårdsverket för företag och organisationer som vill investera i laddstationer. Albie hjälper er med ansökningen.

  1. Klimatklivet ger investeringsstöd till publika laddstationer som är tillgängliga för allmänheten och står placerade där alla kan ladda bilen, till exempel längs vägar, i parkeringshus, vid köpcentrum eller resecentrum.
  2. Ladda bilen ger stöd till icke publika laddstationer. Företag, bostadsrättsföreningar och andra organisationer kan söka investeringsstöd genom bidraget Ladda bilen för installation av laddstationer som placeras vid bostaden eller vid arbetsplatsen.

Albie fixar allt – från hårdvaran, till programvaran och de tjänster ni behöver för att komma igång. Tillsammans hittar vi den bästa laddlösningen för just ditt företag. Vill ni ta det ett steg längre och tjäna pengar på laddningen? Albie hjälper till att räkna på er investering och integrera elbilsladdning fullt ut i er kundresa. Vill ni erbjuda enbart elbilsladdning parallellt med parkering har vi en flexibel lösning för det också.

Say watt?

Är ni intresserade av en säker och smart helhetslösning?
Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er snabbt som blixten.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.