E-mobilitetsförsäkring - Albie
VÅR MEST POPULÄRA LADDBOX! - Charge Amps Halo 11 kW - Beställ

E-mobilitetsförsäkring

Keep moving med vår unika elbilsförsäkring

Att vara fri är att vara trygg

På väg till flyget, jobbet eller ut i Europa med familjen? Försäkra dig om att komma fram i tid, även om du skulle få punktering, om batteriet laddar ur eller om du råkar ut för annat krång-el. Utan självrisk dessutom.
Albie E-mobilitetsförsäkring är en unik produkt som tagits fram i samarbete med Solid Försäkring. Det är helt enkelt en extra trygghet så att du alltid ska kunna fortsätta färden utan problem. Oavsett vem som kör får ni hjälp vid behov av assistans då det är fordonet som är försäkrat och inte personen. Albie E-mobilitetsförsäkring ingår alltid i vårt Kraftpaket. Dessutom,vi bjuder på premien första året.

Albies E-mobilitetsförsäkring:

  • Ingen självrisk
  • Gäller för fordonet, oavsett vem som kör
  • Gäller dygnet runt, året runt
  • Kan användas i nästan hela Europa*
  • Vi bjuder på premien första året

* Försäkringen gäller i Europa i de länder som är anslutna till Gröna Kort-systemet.
Vilka länder som ingår i Gröna Kort-systemet framgår av www.tff.se

Samarbete med SOS International

Hur fungerar det egentligen? Tack vare vårt nära samarbete med Solid försäkring ingår även SOS International. Det innebär att vi kan erbjuda enkla kontaktvägar och kvick hjälp var du än befinner dig. Vårt mål är att du ska få all den hjälp du behöver med hjälp av ett telefonsamtal. Med Solids Vägassistansförsäkring blir du inte stående och får hjälp dygnet runt i hela Europa*.